luni, 10 ianuarie 2011

Ischgl 2011
Nou an vine cu o tura de ski. Dupa seara de revel unde lumea... "s-a distrat" ne-am intalnit pe la 7 seara sa plecam in Austria. Destinatia exacta : Ischgl, unde vom skia 6 zile dupa care ne vom intoarce acasa.

Am facut un lung drum cu masina impreuna cu Marius care a fost soferul nostru, si Victor. Cea mai neplacuta faza de pe drum a fost dormitul. Eu fiind in spate printre bagaje, m-am suit pe unu' altu' gasindu-mi o pozitie comoda, lucru ce nu-l pot zice despre Marius si Victor. Neputand sa doarma prea mult Marius a condus o foarte mare parte din drum fara pauza.

Dupa ce am ajuns in zona Ischgl in ziua de 2 Ianuarie, am plecat sa ne luam skipass'ul, nu numa pentru noi ci si pentru cei care au venit cu trenul. Gil, Carla si Anca au ajuns mai tarziu acea zi, dupa ce Marius s-a dus sa-i ia de la gara.

Am mancat intr-un Gasthoff de langa dupa care ne-am culcat.Prima zi de ski a fost obositoare, deoarece nu mai eram obisnuiti. Un an de pauza ii cam mult. Dar, vremea a tinut cu noi, fiind frig, iar zapada fiind pufoasa inloc de inghetata.

Fiind prima mea data in Ischgl m-am lasat condus de ceilalti colegi de club. M-am dat si in Fun Park, fiind prima data pentru mine, fiindca celelalte statiuni in care am fost nu aveau Parc de Distractie. Cel mai placut era ca invatai de la unii si altii trucuri noi, snowboarderi si skiori.

In fine Fun Park, Fun Park, da cea mai interesanta chestie era perna de aer. O trambulina destul de inalta te arunca sus in aer dupa care picai pe o perna de aer. In prima zi mi-a fost frica sa ma duc, auzind de la niste prieteni ca unu' si-o rupt clavicula...

Asta e... ne-am intors acasa unde am dormit bine asteptand a 2-a zi de ski.Azi am prins mai mult curaj facand tot felul de trick`uri noi. Am sarit si la perna impreuna cu Victor, Gil fiind prea speriat. Dar il vom convinge si pe el sa sara o data si o data.

Ne-am facut damblaua, plimbandune si prin Elvetia. Cumparand suveniruri si tricouri...toate prostiile pe care puteai sa dai banii. Ne-am oprit sa mancam o pizza, cea mai buna pizza pe care am mancat-o pana acuma, dupa care ne-am intors sus sa ne dam mai departe.

A treia zi a fost cea mai haioasa. Dupa ce am terminat cu ski`ul am ajuns la pensiune, flamanzi, dar si cu o lene, incat n-am vrut sa ne ducem sa ne luam de mancare, asa ca am abordat o idee super geniala. Am incalzit snitelele care le aveam de acasa, la DUS!Au fost foarte bune, mai ales ca ne-au saturat.A cincea zi a fost cea triunfatoare! L-am facut pe Gil sa sara la perna si i-a placut enorm si a sarit de mai multe ori, pana vantul a venit puternic peste vale si ne-am lasat cu ea dezumflata. Acelasi lucru s-a repetat si in ultima zi, dar asta nu ne-a oprit sa ne rupem oasele sarind prin park. Cel putin nu pe mine, dar asa ii fain. No risk, No FUN!Acasa ne-am intors pe o vreme mult mai placuta decat cand am plecat, in prima zi fiind ceata de nu vedeai la 10 metri. Asta e...macar ne-am oprit la Burger King unde am mancat pe saturate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu